Medtem ko sta mednarodna pogodba ACTA in v ZDA CISPA pripravili podlago za tiranijo nad svetovnim spletom, so tehnokrati delali nadure, da bi poskušali natančno določiti vašo identiteto in temeljito spremljati in nadzorovati vse vaše aktivnosti na spletu.

Evropska unija sedaj poskuša ustvariti obvezen sistem elektronske osebne izkaznice za vse državljane EU, ki bi se uveljavila po vsej Evropi in standardizirala poslovanje tako na spletu kot osebno z avtentikacijo uporabnikov preko skupnega »elektronskega podpisa«. Ena ID avtentikacija bi varovala dostop do interneta, spletnih podatkov in večino trgovine. To ni nič manj, kot poskus vzpostaviti sistem ‘Znamenje pošasti’, in prominentni Bilderberg udeleženci stojijo za tem.

Neelie Kroes je EU komisarka digitalne agende in uvaja zakonodajo, za katero upa, da bo prisilila »sprejetje usklajenih e-popisov, e-identitete in elektronskih storitev za preverjanje pristnosti (EIA) v državah članicah EU.

Obseg takšnega sistema, bi se seveda s časom razširil, zlasti ko so se mnogi EU narodi upirali velikemu vladnemu posegu v civilne pravice, ki že sedaj diši po strogem nacističnem režimu »dokumenti prosim«, pooblastila ki bodo odprla vrata v druge avenije tiranije. Sodeč po EurActiv.com, bi Neelie Kroes kasneje »razširila področje uporabe veljavne direktiva, ki vključuje tudi sistemske storitve za preverjanje pristnosti, ki dopolnjujejo e-podpise, kot so elektronski pečati, čas / datum, žigi ipd,« kot nadnacionalno telo poskusilo ograditi čim več narodov v sodelovanje.

Ta sistem velikega brate se bo prvo izvajal v Evropi in kasneje v S Ameriki in preostalih delih sveta, saj je svet dregnjen korak za korakom k popolni negotovinski mreži nadzora v imenu »varnega in dokazljivega poslovanje« in seveda v imenu »varnosti«. A pozabite, da bo načrt povabil hakerstvo identitet in ponarejanje. V primeru Evrope se posebej poudarja »vzpostavitev resnično delujočega enotnega trga« – del večjega cilja EU, ki se tudi zdaj opoteka.

Neelie Kroes je dolgoletna udeleženka Bilderberg skupine, že od leta 2005. Bila je na uradnem seznamu srečanja leta 2006 v Ottawa Kanadi, nato leta 2007 v Istanbul Turčiji, 2008 v Chantilly Virginij, leta 2009 v Vouliagmern Grčiji in leta 2010 v Sitges Španiji, kot delegatka iz Evropske komisije.

Ampak leta 2011 v St. Moritz Švici je Kroesova prišla za mizo z novim nazivom: EU komisarka Digitalne Agende, zato zdaj vidimo ta razvoj na dnevnem redu, ki ni bil nepričakovan. Kroesov zadnji napori se bodo zagotovo okrepili na letošnjem sestanku, ki je sedaj le nekaj dni proč.

To je tesno povezano z Ameriškim CYBERCOM-om v zadnjih letin in imenovanje NSA generala Keith Alexanderja, ki prav tako sestankuje enkrat na leto na Bilderbergu, da bije kibernetično vojno po vsem svetu. Poleg tega tehnokrati iz Silicijeve doline in drugi združeni okoli skrivnih sestankov , usklajujejo svoje razvoje z novimi predpisi, novimi zakoni, pogodbami interneta in nadaljujejo z prizadevanji rudarjenja podatkov za tajne obveščevalne skupnosti s katerimi sodelujejo.

Sorodne Objave: