Ubogaj okoljsko-tiranijo ali pa boš pregnan v geto, grozi nov propagandni kos financiran s stani vlade.

Ljudje ki ne bodo sprejeli da država kontrolira vsak aspekt njihovega obstoja, bodo prisiljeni živeti v mizernih getih, medtem bo preostala populacija v močno kontroliranih visoko-tehnoloških mestih – to je prihodnost ki jo imajo eko-fašisti pred očmi, ti izrabljajo izmišljeno prevaro globalnega segrevanja in se odprto bahajo z svojim planom popolnega suženjstva vsega človeštva.

Grozečega scenarija ki ga promovira Forum za Prihodnost (Forum for the Future), skupina odgovorna za mrazeč video spodaj ni mogoče dovolj poudariti. Diktatorska peklenska luknja 2040, kjer so avtomobili prepovedani, meso omejeno, kmetovanje popolnoma ukinjeno in v lasti države, katalog obnašanja na »kalorijskih karticah« in kariere določene od vlade – to je končni cilj teh z kontrolo obsednih nakaz, ki so zajeli okoljevarstveno gibanje.

Skoraj vsi aspekti politike ki jih je prevzela globalna diktatura, ki ga vodi »planned-opolis« predstavljen v videu so prevzeti v celoti iz zgodovin tiranije.

- Prevzem države sredstev kmetovanja in produkcije hrane. To je povrnitev k Sovjetskemu sistemu kolektivnega kmetovanja, kjer je Stalin organiziral zemljo in delo v velike kolektivne kmetije. Kmete, ki so se uprli so aretirali in vrgli v Sibirske gulage. Rezultat masovnega zajetja posesti in motnja, ki ga je kolektivno kmetovanje prineslo produkciji hrane je imelo za posledico da je samo med leti 1932-33 zaradi stradanja umrlo 3 milijone ljudi. Podoben sistem v Maoistični Kitajski pod »veliki skok naprej« je pripeljalo Kitajsko do »velike lakote na Kitajskem« in sestradalo vsaj 36 milijonov ljudi.

- Zapiranje upornikov zelene fašistične tiranije v bedne gete, ločitev od družine in sorodnikov je strašen korak nazaj k Naci-Varšavskemu getu in drugim koncentracijskim taboriščem in zaporom znotraj mest, ki so naseljevali Jude in politične disidente med 2. Svetovno vojno.

- Omejevanje ali prepoved mesa je nekaj za kar se eko-fašisti že vehementno trudijo, do te točke ko je hamburger redka poslastica katero si lahko privoščiš ob posebnih priložnostih – in samo če si jo lahko privoščiš. Mnogi Kitajci so bili priča, kako redko in omejeno je bilo meso še v poznih 80. predno se je Kitajska dvignila iz krize. »Planned-opolis« ni nič drugega, kot združitev komunističnih in fašističnih meril kontrole nad populacijo in jo tako ohraniti revno, sestradano in šibko.

Financerji, monolitični bančni elitneži in korporacije, Royal Dutch Shell in Banka Amerike kot tudi vlada Britanije in ljudje ki so avtorji tega videa, zelo dobro vedo da je vsak aspekt njihovega »planned-opolisa« prevzet direktno iz najbolj ogabnih in brutalnih diktatur v zgodovini. Za zelenim gibanjem se odprto bahajo z neo-fašistično ideologijo.

Seveda kot je razvidno iz videa nobeno od teh regulacij ali meril kontrole ne bo veljalo za elitneže, ki silijo ostale v njih. Pomisli na Al Gorove številne graščine ob morju z ogrevanimi bazeni. Še vedno se bodo vozili v velikih terencih, leteli v privatnih letalih med tem ko goltajo najboljše zrezke in bruhajo tone co2, ostalo populacijo pa grajajo za njihov ogljikov odtis. Pomisli na vztrajanje Princa Charelsa, da se njegovi proletariati ne smejo kopati on pa se zležava v luksuzu svojih palač.

Obenem se ukvarjajo z planom spremembe parametrov »okna overton« – ki je definirano kot »obseg politike, ki se smatra kot politično sprejemljivo v trenutni klimi javnega mnenja.« S konstantnim bombardiranjem z ekstremnimi in odvratnimi predlogi s časoma utrudijo človeško psiho, dokler ljudje ne sprejmejo krute kontrole nad lastnim osebnim življenjem kot normalno, potrebno in logično.

To je razlog za lanskoletno »splattergate« polemiko, kjer so alarmisti globalnega segrevanja – ponovno financirani s pomočjo vlade in velikega biznisa – sproducirali video/info-reklamo v katerem so bili otroci, ki niso želeli zmanjšati ogljikovih emisij poklani v orgiji črevesja in krvi.

To je psihološki napad in realizacija odskočne deske v tiranijo. Mogoče ne bomo sprejeli prepoved avtomobilov in omejevanje mesa, bomo pa sprejeli ukinitev žarečih žarnic in plačevanje ogljikovih davkov na vozila in gorivo. Vsakič ko je ovira odstranjena, globalisti predlagajo nekaj še bolj ekstremnega tako vedno pridemo do kompromisa in sprejmemo malo manjšo tiranijo, a na dolgi rok je elita dosegla svoj cilj.

In še za nameček se debata med »liberalci« na spletni strani Guardian v odgovor na to zgodbo ta ni odvijala okoli kritike tega avtoritativnega pekla prihodnosti, ampak okoli tega ali naj bi vladni delavci svetovali vsem 65 letnikom kako naj se ubijejo, ali naj jih ubijejo kar direktno.

Takšne tiranske usode ne potiskajo le elitneži ampak je za tem, tudi vojska zeleno-opranih zombijev, ki so bili rekrutirani da postane democid (umor s strani vlade) starejših (neuporabnih jedcev) intelektualno sprejemljiva in razumna ideja. Domnevno bodo, invalidi in mentalno bolani prav tako iztrebljeni v lovu za visoko učinkovit »planned-opolis«, ki je še ena ideja katero bi Hitler silovito podpiral.

Ko enkrat vlada dobi orodje za umor vsakega, ki je viden kot neproduktiven v tej kolektivni Orwellski nočni mori, so vrata pekla na široko odprta. Za primerjavo, omejevanje mesa, davek na ogljik, eko-kontrola, kalorijski kredit in omejevanje potovanja bo le sprehod v parku.

Alex Jones-ov film Endgame, iz leta 2007 opozarja na ravno to visoko-tehnološko suženjsko omrežje, ki ga eko-fašisti rutinsko predlagajo. Vneto vas spodbujamo da opozorite vse o tej nameri, da se soglasno uprete temu velikemu napadu na svobodo v 21. Stoletju, ki nam bo vsiljeno pod masko reševanja matere zemlje. To ustavimo zdaj ali pa končamo v eko-getih, ki so nam jih namenili v njihovem »planned-opolis« v letu 2040.

Sorodne Objave: