Finančni teroristi so izkoristili kaos, ki so ga ustvarili za popoln nadzor

Špekuliranje, da naj bi bil vodja kanadske centralne banke Mark Carney naslednji guverner Banke Anglije (BoE) s seboj prinaša skoraj popolno prevlado Evrope s strani Goldmana Sachsa – isti finančni teroristi, ki so pomagali povzročiti gospodarski zlom.

Mark Carney guverner kanadske centralne banke je neuradno postal potencialni kandidat, ki bo zamenjal Sira Mervyn Kinga, vodja BoE junija naslednje leto,« poroča Financal Times.

»Eden od najbolj spoštovanih centralnih bankirjev g. Carney, 47, je sedaj šef odbora za finančno stabilnost, ki nadzoruje svetovno finančno ureditev. Pred kratkim se je nanj obrnil član sodišča BoE, v veliki meri gre za ne-izvršilni organi, ki nadzoruje svoje dejavnosti, po besedah treh ljudi, ki sodelujejo v procesu.«

Carney je 13-letni Goldman Sachs veteran in je bil vpleten v rusko finančno krizo leta 1998, ki jo je Goldman Sachs še bolj poglobil, medtem ko je istočasno stavil proti sposobnosti države da odplača svoj dolg.

Čeprav je imenovanje navidezno zelo nenavadnega precedensa, tujec ki naj bi vodil 318 let staro centralno banko, po besedah opazovalca »kot Kanadčan je on subjekt kraljice … To je pomembno.«

Možnost da Carney postane naslednji vodja BoE, pa čeprav BoE to zanika, bi to bila češnja na vrhu torte za Goldman Sachsovo finančno strmoglavljenje Evrope, da bi izkoristili finančno krizo za centralizacijo moči v EU naddržavo.

Lansko leto je bil evropski komisar Mario Monti izbran za zamenjavo Silvia Berlusconija, demokratično izvoljenega premiera Italije. Monti je mednarodni svetovalec pri Goldman Sachsu, evropski predsednik Rockefellerjeve Trilateralne komisije in tudi vodilni člane skupine Bilderberg.

»To je tolpa kriminalcev, ki nam je prinesla finančno katastrofo. Kot bi naročili požigalcu naj ugasne požar,« komentira Alessandro Sallusti, urednik milanskega časopisa Il Giornale v lasti Berlusconijeve družine.

Podobno, ko si je grški premier George Papandreou drznil predlagati naj Grki na referendumu odločajo o »varčevalnih ukrepih«, je bil ta v nekaj dnevih odstranjen in zamenjan z Luckasom Papademosom, nekdanji podpredsednik ECB, občasni profesor na Harvardu in višji ekonomist v Bostonskemu FED (Zvezne Rezerve).

Papademos je vodil Grško centralno banko, medtem ko je nadziral izvajanje finančnih inštrumentov z Goldmanom Sachsom, ki so Grčiji omogočili skriti prave razsežnosti ogromnega dolga, ki je pripeljal do Evropske dolžniške krize.

Papademos in Monti sta bila nameščena kot neizvoljena voditelja iz razloga, ker »ne bosta odgovarjala javnosti«, opomni Faris pri Time Magazine in ponovno ilustrira fundamentalno diktatorstvo in nedemokratičnost celotne Evropske Unije.

Kmalu zatem je bil Mario Draghi – nekdanji podpredsednik Goldman Sachs International – nastavljen za predsednika Evropske centralne banke.

Ameriški finančni minister na začetku finančnega kolapsa 2008 je bil Hank Paulson, nekdanji predsednik uprave Goldman Sachsa. Ko je bil Paulson zamenjan z Timom Geitherjem, je za njegovega svetovalce  bil najet lobist Goldmana Sachsa Mark Patterson. Trenutni predsednik uprave Goldman Sachsa Lloyd Blankfein je obiskal Belo hišo desetkrat. Goldman Sachs je zapravil največ denarja za kampanjo in izvolitev Barack Obame leta 2008.

Oblast nad skoraj vsemi večjimi Evropskimi gospodarstvi, kot tudi v ZDA, s strani enega mednarodnega bančnega velikana, razvpitega po njegovi vlogi v korupciji in trgovanju na podlagi notranjih informacij, je zdaj skoraj popolna.

Goldman Sachs vlada svetu.


Sorodne Objave: