4. del od 4

Serija člankov Hrana in Depopulacija je napisana za ljudi, ki menijo da so zarote samo teorije, da vas ima vlada rada, da dela za naš interes in da je OZN dobrodelna organizacija. Nič ni daleč od resnice; neizpodbiten dokaz za to je pojasnjen v prejšnjih treh člankih. Delitev resnice je izjemno učinkovit način, ker imamo vsi ljudje oseben odnos s hrano vsak dan.

Tukaj so pomembne točke – da ne pozabimo:

Greenpeace je posvečena in predana politiki OZN Agenda 21 trajnostni razvoj.

1. Ministrstvo za Kmetijstvo ZDA si lasti patent za »Terminator« gen (seme je neplodno po prvi žetvi), ta ima potencial da uniči vso rastlinsko življenje na planetu. Ta patent si so-lasti Monsanto.

 

2. Vrhovno sodišče ZDA se vneto skuša izogniti kakršnimkoli proti -GSO primerom, kljub očitnim zdravstvenim nevarnostim za ljudi in kontaminacijo kmetij z oprašitvijo. 21. junija 2010 je taisto sodišče odstranilo prepoved GSO detelje, ki ima potencial kontaminacije drugih farm, kljub nedokončani študiji učinka na okolje (EIS), ki ga izvaja Ministrstvo za Kmetijstvo ZDA. Kot je bilo napovedano, je vrhovno sodišče razglasilo sodbo v prid Monsanta. Če bi zdrava pamet prevladala in bi prepovedali onesnaževanje z GSO, bi bil rezultat, da bi bil USDA-jev Terminator gen v nevarnosti in nešteto prejšnjih sodnih postopkov bi bilo razveljavljenih in usul bi se cel plaz tožb proti Monsantu, ki bi bankrotiral podjetje. Ameriška zvezna vlada in Monsanto pa sta globoko prepletena in lahko pričakujemo da se bo onesnaževanje z GSO deteljo po študiji nadaljevalo.

Vrhovno sodišče ni hotelo prisluhniti dejstvom, ki se nanašajo na nevarnost kontaminacije iz preteklih primerov. Osamljen disident Justice Stewens je dejal: »lokalno sodišče ni zlorabilo svoje diskretnosti potem ko je pregledalo številne zapisnike in sprejelo odredbo na podlagi prej omenjenih najdb«. Z drugimi besedami Stewens poroča da je lokalno sodišče sprejelo prepoved GSO detelje zaradi številnih kontaminacij drugih farm, ampak višje sodišče tega ni sprejelo. Višje sodišče se izgovarja, da je nacionalna prepoved GSO detelje »preširoka« ne da bi vzelo v obzir nevarne učinke kontaminacije. To je bila kočljiva odločitev, ker če bi smatrali uničujoč učinek GSO-ja se ne bi prerekali da so varni. Majhen potencial imajo nižja lokalna sodišča, ki so lahko bolj razumljiva a to pomeni več tožb in denarja. (1)

3. OZN je skorumpirana do srčike in njihovi programi so prirejeni za depopulacijo, totalno kontrolo in profit. OZN Agenda 21 je obok za načrt depopulacije, popolne kontrole, ki uporablja okolje in trajnostni razvoj kot izgovor za svojo politiko.

4. Družina Rockefeller grabi kontrolo nad hrano že desetletja in to s pomočjo monopolov in vladnih struktur, te pa financira kar iz davkoplačevalskega denarja, pri tem uporablja kompleksne sisteme, ki so bili ustvarjeni za dosego tega cilja.

Prevare Nevladnih Organizacij – NVO

NVO so moderen podmladek iz OZN in so svetovalci OZN-a; noben vladni predstavnik ne more biti član. A vendarle so NVO zelo neodvisne saj večino svojih finančnih sredstev dobijo od vlad. Drugače povedano plačujemo si lastno pogubo. Takole NVO prevara deluje:

  • NVO ustvari politično izjavo, ki jih OZN posvoji ta postane mednarodna politika. NVO nato prejme denar od OZN.
  • OZN to politiko vsili nacionalnim vladam, te pa financirajo njihov program globalistov z našim denarjem.
  • NVO lobirajo pri vladah in javnosti, da implementira programe z zgrešenim pritiskom javnosti, ki so ga ustvarili z prevaro ljudstva, da je politika OZN dobra za populacijo (kot so lokalne vlade sprejele regulacije zaradi globalnega segrevanja. Te bazirajo na lažeh in so jih javnosti prodali z alarmiranjem o katastrofi). Te se širijo v tvoji lokalni skupnosti z specifičnimi tarčami in cilji. Lokalne oblasti podpisujejo pogodbe z organizacijami kot je Mednarodni Svet za Lokalno Okoljsko Iniciativo, da zagotovijo implementacijo teh ciljev globalistov.
  • Svetovalni komite vlade ZDA obsega podružnice OZN-a NVO, podjetij in organizacij, medtem pa noben svetovalec komiteja ne predstavlja svojih državljanov in njihovega interesa.
  • Nevladne organizacije priznane s strani OZN-a so dobro financirane in skušajo diskreditirati ljudske organizacije, ki jim nasprotujejo. NVO v sodelovanju z OZN so se začele, ko je evgenik Julian Huxley ustvaril IUCN (International Union for the Conservation of Nature – Mednarodno Združenje za Ohranitev Narave), ta je ustvarilo bolj javno vejo WWF (World Wildlife Federation – Svetovni Sklad za Divje Živali) in tretja imenovana WRI (Svetovni Inštitut Sredstev – World Resources Institute), ki je »think tank« (politika inštituta) in komunikacijska mreža. Te tri NVO so gonilna sila za ostale NVO. Za popolne podrobnosti, lahko preberete odličen članek Maryetta Ables. (2)

NVO so izdajalski, zahrbtni in lažejo. Medtem ko NVO storijo dobro dejanje z eno roko, z drugo roko grabi tvoje svoboščine in daje ogromne vire za napredovanje načrta OZN. Za primer, IUCN center vseh OZN-ovih NVO, na njihovi spletni strani trdijo da imajo odlog za nadaljnje širjenje GSO-ja, kar daje vtis da so proti GSO. GSO so že kontaminirali precejšen delež sveta, ta odlok za nadaljnje širjenje je jalov poskus. Tako se nadaljujejo regulacije in agenda OZN, oni pa se pretvarjajo da so brez moči. (3)

Namesto da bi resno ukrepali in se borili proti GSO, IUCN dodeljuje svoja sredstva za promoviranje biotske raznovrstnosti (kraja privatne lastnine z aktom o ogroženih živalih) in globalno segrevanje, ki je bilo temeljito diskreditirano. (4)

WWF se ne izpostavlja glede GSO, ampak jih polno podpira. (5)

Greenpeace je uradno potrjen od OZN in kot ostale NVO priključene k OZN, Greenpeace je predan politiki OZN Agenda 21 trajnostni razvoj. Da bi navzven delovali kot da delajo za interes javnosti, nasprotujejo GSO-ju in so naredili nekaj majhnih korakov, npr objavljanje nevarnosti GSO, izvajajo pritisk pri lokalnih trgovcih, da zavrnejo GSO hrano. Njihovo nasprotovanje GSO-ju je po besedah Michael Shawa www.FreedomAdvocates.org primer volkov v ovčjih oblekah, da bi prikrili svoj pravi namen implementacija Agenda 21. Na njihovi spletni strani podpirajo laži o globalnem segrevanju in energijsko omejevanje, ki podpira utrditev moči globalistov. Medtem ko njihova spletna stran trdi da se ne »potegujejo« za donacije vlade ali korporacij, obstaja dokaz da so prejeli subvencije od Tides sklada (Rockefeller sklad je velik donator), BP Oil in Exxon, ampak ti »donatorji« niso na listi na njihovi spletni strani. Z drugimi besedami, Greenpeace skupaj z drugimi okoljevarstvenimi NVO, prejemajo »donacije« od globalistov ter prelivajo ta denar v druge enako misleče NVO in neprofitne organizacije za dosego Agenda 21.(6)

»Neprofitna« Prevara

»Neprofitne« organizacije in skladi so vse drugo kot ne-za-profit. Bolj natančna definicija je da so oproščeni plačevanja davkov. Kaj je to kar nočejo da izveste? Mnogi, če ne večina se financira iz vlade, NVO in humanitarni skladi. Neobdavčene neprofitne organizacije in skladi so dolžni sporočiti javnosti in jasno razkriti kdo so njihovi donatorji, ker uživajo status neobdavčenih, ampak te informacije ni na njihovi spletni strani, ne na internetu.

Michael Shaw je izpostavil da neobdavčene organizacije rastejo kot gobe po dežju, da bi pobrale sredstva vlade, to pa pomeni da so zavezana vladi. Javno-privatna partnerstva ali parčkanje med vlado privatnim sektorjem je recept za fašizem. Neprofitni pogosto pašejo pod politično-ekonomično definicijo javno-privatnega partnerstva.

»Humanitarni« neobdavčeni skladi delajo na uničenju Amerike že desetletja. 1950 je kongresna preiskava v Rockafellerjev, Fordov in Carnige sklad pripeljala do škandaloznih rezultatov, informacije so prikrili. Toda G. Edward Griffin je dobil intervju z senatorjem Normanom Doddom, ki je vodil preiskavo na video in kopija pogovora je na voljo. (7)

Znano je, da so nekatere »ne za profit« organizacije, vpletene v kontrolirano ali lažno opozicijo. Npr Center za Varnost Hrane (CFS) predstavlja kmete v bitki proti Monstantu v primerih GSO detelje in mnogih drugih proti-GSO primerih. Ne moremo oceniti ali sta Andrew Kimbrell, izvršilni direktor CFS in njegov brat/svetovalec George naredila solidno delo pri nasprotovanju Monsantu ali pa sta zadevo sabotirala. Obstajajo poročila da so CFS in sorodna podjetja prejela $1,75 milijarde dolarjev od sklada Johna Mercka, ki ima navezo z skladom družine Rockefeller. Andrew Kimbrell je vodil peticijo za prepoved koloidnega srebra, ki je naravni antibiotik z mnogimi prednostmi in direktno tekmujejo z Merckovimi farmacevtskimi drogami. Ta organizacija daje vtis, da dela za javno dobro ampak z dejanji deluje proti javnemu interesu. (8)

Nadalje, Andrew Kimbrell je dejal da je to »uspeh« v primeru GSO detelje na vrhovnem sodišču, a USDA mora samo dokončati študijo in semena bodo odobrena. (9)

Kako preverimo spletne strani NVO, neprofitnih organizacij in skladov korupcije:

  • Preveri, kakšne ukrepe zagovarjajo, če branijo prevaro in laži globalnega segrevanja, jih lahko že odpišete
  • Preveri za povezave z OZN in Rockefellerjem
  • Preglej ali uporabljajo določene »buzz« besede iz Agenda 21 (10)

Zavedaj se, da skoraj vse okoljevarstvene skupine skušajo doseči cilj Agende 21, pa četudi nasprotujejo GSO. Pomembno je narediti domačo nalogo, da ločimo žito od plevela.

Rešitve

Tukaj je nekaj predlogov za zdravo prehrano, ki bo sestradala korporacijske velikane, obenem pa naredite nekaj za svojo samozadostnost.

Glej video družine, ki je svoje dvorišče spremenila v vrt in s prodajo restavracijam služi denar.

Jej organsko ali ne GSO hrano.

Kupuj in shranjuj semena – organska in podedovana semena, družinskega izvora so najboljša.

Naravnih semen primanjkuje in so dobra za investicije, kot trgovanje. Število podjetji z semeni je skopnelo iz 300 na 100 zaradi Monsanta.

Podpiraj kmete, tržnice in lokalne farme. Izogibaj se uvozu in prepreči odvisnost od hrane. Države imajo sposobnost pridelati hrano in tako postanejo neodvisne. To omeji tudi moč svetovne trgovinske organizacije (WTO).

Zasadi svoj organski vrt. Lahko uporabiš diatomejsko zemljo namesto pesticidov in mrežo proti večjim škodljivcem.

Če nimaš zemlje, najdi soseda in skupaj si delita pridelano hrano.

Pridruži se skupinam, ki dostavljajo svežo in lokalno hrano. Ta ideja je dobra saj bo kmetovalec raje pomagal tistim ki ga podpirajo.

Kmetovanje na daljavo – zemljo lahko tudi najamete. (11)

Poglej video Shelly Roche iz ByteStyle.tv, kjer poroča kako hitro rastejo trgi in tržnice ki so brez GSO hrane.

Pismo uredniku »Off the Grid News« od nekoga ki živi v Tasmaniji, opisuje kako se spopada z Codexom Alimentariusom. Poroča da je Avstralija poskusni zajček za ta OZN program že 6 let. Prehranski dodatki niso dovoljeni ($60.000 kazni) in hrana je omejena. Da živali ne pridejo do nje, jo goji v starih zbiralnikih deževnice. Uporablja kompost iz kravjekov in dobi neverjetne rezultate. To pismo je vredno prebrati, ker trdi da hrano ki jo pridelajo v Avstraliji izvozijo in jo zamenjajo z poceni uvoženo kitajsko, da bi uničili hrano in ohranili visoke cene. (12)

Priporočam, da dobite informacije o GSO resnici od ljudi kot so Scott Tips in Jeffrey Smith. (13)

Neznansko pomembno je, da se kmetje zavedajo Monsantovih pravnih pasti. Bitno je, da popolnoma razumejo, ko enkrat posadijo GSO semena, bodo obtičali z plačevanjem pristojbin (četudi prenehajo z sejanjem GSO). Vsakdo mora doumeti kako Monsanto operira, da bi se izognili plačevanju neskončnih pristojbin; če jih kupijo poceni zdaj, bodo drago plačali kasneje. Prosim pošljite jim ta članek.

Politične Rešitve

Slabo znanost je potrebno razkriti. »Climategate« je bil zelo uspešen pri razkrivanju laži in motivov za globalnim segrevanjem. Vsaka znanost, ki je povezana z politiko mora biti temeljito pregledana. EIS študija bo kmalu končana in edina možnost odobritve GSO, bo če bodo uporabili goljufivo znanost ali kakšno drugo luknjo. Ne pozabi, da so monopoli odvisni od vladnih regulacij, uničimo jih le če odstranimo te regulacije.

Če hočejo t.i. »ne za profit« nevladne organizacije tvojo podporo, naj brez oklevanja posredujejo finančno informacijo, da lahko preveriš na spletu kdo stoji za njimi. Tajne prevare in motive je nujno razkriti.

Na volitvah je nujno potrebno izbrati modro, predstavnike ljudstva in se izogniti paradigmi levih in desnih. Levo krilo ali desno krilo – ptič pa je vsakič leto isti. (koalicija in opozicija je zavzela stališče trajnostnega razvoja – to lahko preberete na njihovi spletni strani) Išči kandidate, ki se zavedajo izgube svoboščin z ustavnimi vrednotami in ki zahtevajo suverenost naroda pri odločanju namesto, neizvoljenih birokratov evropske unije. Pomembno je da nasprotujejo globalistom, GSO, OZN, EU in trajnostnemu razvoju, ki bo še naprej ojačal moč globalistov.

Viri:

1. http://www.nytimes.com/gwire/2010/06/21/…

2. http://www.freedomadvocates.org/articles/…

3. http://www.iucn.org/about/work/initiatives/biotechnology/gmos/

4. http://www.morphcity.com/agenda-21/environment/esa http://www.morphcity.com/…

5. http://blogs.desmoinesregister.com/dmr/index.php…

6. http://www.westernjournalism.com/exclusive-investigative-reports… http://www.engdahl.oilgeopolitics.net/… http://www.policestateplanning.com/id52.htm

7. http://www.realityzone.com/hiddenagenda2.html

8. http://www.naturalnews.com/027186_silver_Merck_colloidal_silver.html http://www.zimbio.com/Administrator+Stephen+Johnson… http://www.undueinfluence.com/rockefeller_family_fund.htm http://activistcash.com/foundation.cfm/did/138

9. http://www.huffingtonpost.com/andrew-kimbrell…

10. http://www.morphcity.com/agenda-21/definitions

11. https://myorganicacres.com/

12. http://offthegridnews.com/letter-to-the-editor-june-7/

13. http://www.thenhf.com/health_freedom_news_12.htm http://www.seedsofdeception.com/Public/Home/index.cfm

Sorodne Objave: