Podpornik lutke Wall Streeta, MoveOn.org-želi »podpreti prizadevanja«

Levičarska uničevalna sila MoveOn.org, ki je fasada demokratične stranke, ki je vehementno podrla Obamo leta 2008, se pripravlja na ugrabitev gibanja »Okupiraj Wall Street« ta teden. Kar je ironično saj je Obamova administracija kreacija samega Wall Streeta.

Potem ko se ni vpletala v demonstracije se od »MoveOn.org pričakuje da bo mobilizirala svoje obsežne spletne mreže in zabobnala podporo za prizadevanja« poroča Crain New York Buisness.

Fasadna organizacija Obame je podprla demonstracije s pomočjo poročanja na svojih straneh, a to bo prvič da se bodo njihovi člani udeležili in organizirali proteste Okupiraj Wall Street.

 

Hinavščina MoveOn.org ki si skuša prilastiti nadzor nad protestnim gibanjem »Okupiraj Wall Street« je pretresljiva. MoveOn.org je »podprla Obamo pri demokratičnih primarnih volitvah v letu 2008, zbirala sredstva in organizirala zanj in je zdaj postala vodilna lobi organizacija za njegovo politiko,« poroča Source Watch.

To organizacijo prav tako močno podpira milijarder George Soros, ta je doniral približno $5 milijonov dolarjev tej skupini v zadnjih letih.

Torej imamo organizacijo ki jo Soros podpira, ta je agresivno lobirala za Obamo, čigar kampanjo 08 je financiral Wall Street (skoraj $2 milijona je doniral Goldman Sachs in JP Morgan Chase) katero kampanjo za 2012 financira Wall Street in čigar kabinet je poln Wall Street operativcev in zdaj oznanjajo svojo vpletenost v proteste proti Wall Streetu.

Liberalci se morajo na tej točki zbuditi in zavohati kavo.

Ljudje različnih prepričanj so se udeležili teh protestov, ki so se razširili po državi, od marksistov do End The Fed gibanja. A kot smo že dokumentirali so to gibanje na hitro infiltrirali s strani levičarskega stroja, ki je aktivirala milijone Obamanoidov da glasujejo za naj boljšo Wall Street lutko v letu 2008.

Zgodba ki je bila poročana na Druge Report, izneveri dejstvo da je mnogo protestnikov Okupiraj Wall Street privržencev Obame in ti zagovarjajo totalitarno obliko državne tiranije – velika vlada komunistov, ki pozirajo kot anarhisti in naprednjaki.

To je vojska, ki jo bo MoveOn.org poskusil dvigniti in poneveriti celotno gibanje in utišati glasove, ki aktivno poskušajo usmeriti proteste k resnični oligarhiji finančnega sistema ZDA.

Ne skušamo cinično omaloževati proteste »Okupiraj Wall Street«, kot kreacijo levičarskega stroja.

Opozarjamo, da se običajni osumljenci močno trudijo omajati in preusmeriti proteste, od pravih razlogov ekonomskega padca – FED (Zvezna Rezerva) – in institucije, ki so jo OWS ideologi kot je Michael Moore zaščitili, ko niso spoznali da ta predstavlja večjo grožnjo kot Wall Street.

Povrhu tega je Alex Jones napovedal kampanjo »Okupiraj FED« podrobnosti bodo sledile in poskusi zbrati gibanje Okupiraj Wall Street proti pravemu sovražniku ameriškega ljudstva Zvezna Rezerva (FED). In ne dopustiti da bi gibanje usmerjala fasadna skupina demokratične stranke, ki so sestavni del Wall Street establišmenta.

Sorodne Objave: