Kolagen za prožno kožo in zdravo lasišče

Kolagen za prožno kožo

Ste vedeli, da kolagen spada med najbolj zastopane beljakovine v vašem telesu? Nahaja se v mišicah, kosteh, žilah, koži, sklepih, laseh, nohtih, prebavnem sistemu in še kje. Telesu omogoča oporo in elastičnost. Znan je tudi po svoji veliki natezni trdnosti.

Kolagen vsebuje kar 18 esencialnih in neesencialnih aminokislin. Med njimi so najpomembnejše prolin, glicin, glutamin in arginin. Več o tej izjemno pomembni beljakovini izvedite v nadaljevanju.

Pomen kolagena v prehrani

Kolagen je v vsakodnevni prehrani zelo pomemben. Ponaša se s številnimi prednostmi. Med ključnimi so: izboljšanje zdravja in elastičnosti kože, pomoč k zdravemu prebavnemu traktu, pomoč pri bolečinah v sklepih in pri celjenju ran, zmanjševanje celulita ter strij, zmanjšanje izpadanja las, zdravje zob in nohtov ter ravnovesje hormonov.

Uporaba kolagena v prehrani je preprosta. Na trgu je namreč na voljo več vrst kolagena v obliki prahu. Izdelek je brez značilnega vonja in okusa ter je povsem topen v vodi oziroma v vseh hladnih in toplih napitkih. Na dan lahko zaužijete do 10 gramov kolagena v prahu. Dodate ga lahko h kateri koli pijači, kavi, juhi, jogurtom, kefirju ali omakam. Če boste ob zaužitju kolagena poskrbeli še za vnos vitamina C, se bo sinteza kolagena bistveno povečala.

Novelius Medical kolagen

Novelius Medical kolagen velja za edinstven izdelek, namenjen spodbujanju tvorbe kolagena. Pri nas je na voljo v dermatoloških in estetskih klinikah ter v nekaterih specializiranih trgovinah s prehranskimi dodatki.

Novelicus Medical kolagen
Novelicus Medical kolagen

Hidrokolagen Novelius Medical je sestavljen iz najbolj kakovostnih kolagenskih peptidov z najvišjo stopnjo absorpcije. Obogaten je s koncentrati aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena. Dokazano izboljšuje hidracijo kože, upočasni staranje ter učinkovito pripomore h glajenju gubic.

Vsebuje popolnoma naravne sestavine, brez umetnih sladil, škodljivih konzervansov, emulgatorjev in GSO. Zagotavlja učinkovito delovanje v ciljnih tkivih, kot so koža, lase, nohti, sklepi in kosti. Spodbuja tudi nastanek novih kolagenskih vlaken.

Na dan lahko zaužijete 1 ali 2 vrečki. Vsebino vmešajte v 2 decilitra vode ali jogurta ter dobro premešajte. Na ta način se bo vsebina raztopila, kar bo vplivalo na samo absorbcijo v organizem. Priporočamo vam, da izdelek vsak dan uživate najmanj tri mesece zapored.

Kolagen shot

Prehransko dopolnilo Kolagen shot se ponaša z izjemno aktivnimi učinkovinami, ki odlično nahranijo kožo, lase in nohte od zunaj. Unikatna receptura izdelka je usmerjena proti staranju kože, za zdrav videz las in nohtov.

Kolagen Shot
Kolagen Shot

Kolagen shot je namenjen predvsem povečanju elastičnosti kože, glajenju gub, ohranjanju mladostnega videza, globinskemu vlaženju ter ohranjanju sijočih in krepkih las ter čvrstih nohtov.

Kje kupiti izdelka, bogata s kolagenom?

Oba izdelka – Novelius Medical kolagen in Kolagen shot – lahko po ugodni ceni kupite v spletni trgovini podjetja NutriHolis. V trgovini boste lahko izbirali tudi med mnogimi drugimi izdelki, ki odlično poskrbijo za vaše počutje in zdravje.

Če boste ravno v Ljubljani, pa podjetje lahko obiščete tudi osebno. Nahaja se namreč na Zaloški cesti 167, nasproti Špara. V celostnem centru zdravja se boste lahko s specializiranimi prodajalci pomenili o marsičem, obenem boste dobili odlične nasvete ter koristne informacije. Celotno ponudbo centra za zdravje in dobro počutje lahko na spletu preverite že sedaj.

Dodaj odgovor